Yadero Herenmode 3 tips om van kreukels af te komen
Uncategorized

3 Tips om van kreukels af te komen

3 tips om van kreukels af te komen

Je zult het vast wel kennen. Je wilt jouw grijze polo of jouw favoriete witte T-shirt aan, maar wanneer je hem uit de kast pakt is hij helemaal verkreukeld. Lees hieronder 3 tips om van kreukels af te komen.

Meteen na het wassen ophangen

Als je een katoenen shirt meteen vanuit de wasmachine ophangt, zal deze vrijwel kreukel vrij opdrogen. Is dit niet het geval, of wil je de kreukels uit een lang opgevouwen shirt halen?

Yadero-Herenmode-Strijkijzer-3-tips-kreukels-uit-kleding-halen
Yadero-Herenmode-Droger-3-tips-kreukels-uit-kleding-halen
Yadero-Herenmode-Douche-3-tips-kreukels-uit-kleding-halen

Klassieke manier: Strijken

Let bij het strijken vooral op links en rechtsboven aan de voorzijde, en de gehele achterzijde bij een t-shirt. De eerste paar keer misschien even lastig, maar zodra je dit onder de knie hebt is dit een fijne en snelle manier om de kreukels uit je kleding te krijgen.

Wanneer u haast heeft: De Droger

Het word niet aangeraden, maar een shirt even 5 minuutjes op de medium stand in de droger gooien is wel een manier om de kreukels wat te verminderen in een korte tijd. Maak een washandje of sok vochtig, en doe deze samen met het shirt in de droger. Als je dus haast hebt, kun je dit ook proberen.

Stomen

Wanneer je nog moet douchen, kun je de kleding ook op de badkamer hangen vlak bij de douche. De warmte van de douche wil ook vaak helpen om de kreukels eruit te halen. Dat scheelt dan weer strijken.

Waarom raden wij je af de droger te gebruiken?

De droger is niet goed voor je kleding, in de droger slijten ze het meeste. Ook loop je de kans dat jouw ( vooral ) katoenen kleding krimpt. Meer informatie hierover op onze Wasvoorschriften.

Vond je dit een interessant artikel?

Vergeet dan niet onze Facebook pagina een like te geven. Hierop posten wij nieuwtjes, tips en onze nieuwe collecties.

Na het lezen van deze 3 tips, bekijk ook even onze collectie!

One thought on “3 Tips om van kreukels af te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *