Herroepingsrecht

De artikelen die u via Yadero heeft gekocht, kunt u zonder opgaaf van een reden ruilen of retourneren. Dit moet u aangeven binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor de artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht. Wanneer u heeft aangegeven dat u een artikelen wilt ruilen of retourneren, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het terug te sturen. Naast het wettelijke termijn willen wij een extra termijn aanbieden. Wil jij na het termijn alsnog jouw artikel retour sturen? Dan heb je in totaal 100 dagen de tijd om het terug te sturen. Voor retouren na de 28 wettelijk bepaalde dagen krijg je een kortingscode ter waarde van jouw aankoop.

Bij een volledig teruggezonden bestelling storten wij het gehele aankoopbedrag terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is. Dit is inclusief verzendkosten als deze in rekening is gebracht. Uw geld word binnen 14 dagen teruggestort. Wanneer u niet de gehele bestelling terugstuurt, kunnen wij uw verzendkosten niet vergoeden.

De artikelen stuurt u op uw eigen kosten en risico naar het retouradres, deze wordt vermeld per E-mail of telefoon. Bij betalingen via PayPal kunt u de retourkosten terugvragen. Lees hier meer over op PayPal Retourkosten Vergoeding.

Ruilen en Retour

Hoe gaat het retourneren in zijn werk?

  • De artikelen die u wilt ruilen of retourneren moeten van tevoren per E-mail of telefoon gemeld worden. Vermeld uw ordernummer en de artikelen die geruild moeten worden, samen met de artikelen waarmee u ze wilt ruilen. Wanneer de artikelen niet van tevoren zijn aangemeld, kunnen deze niet in behandeling worden genomen.
  • Wacht met het retourneren van de artikelen tot u een E-mail terug heeft gehad of na telefonisch contact.
  • De artikelen stuurt u op uw eigen kosten en risico naar het retouradres, deze wordt vermeld per E-mail of telefoon. De retourkosten kunt u terugvragen als u betaald heeft via Paypal. Lees hier meer over op PayPal Retourkosten Vergoeding.
  • Wanneer u een artikel wilt ruilen nemen we eenmalig de verzendkosten om het nieuwe artikel toe te sturen voor onze rekening. Niet bij het ruilen van een al eerder omgeruild artikel.
  • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor een juiste artikel.
  • Wanneer u het artikel retourneert in originele staat, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.

Let bij het ruilen en retourneren op het volgende:

De artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes terug gestuurd worden. De kleding mag geen vreemde geurtjes bevatten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zweet, rook of deodorant.