Yadero Herenmode Hoodie VS Trui
Uncategorized

Wat is het verschil tussen een Sweater, Hoodie, Pullover en Trui?

Wat is het verschil tussen een Sweater, Hoodie, Pullover en Trui?

We hebben deze artikelen allemaal want ze kunnen je lekker warm houden tijdens de koude dagen. Maar wat is nou het verschil tussen een sweater, hoodie, pullover en trui? Dat lees je in dit artikel.

Yadero Herenmode Wat is het verschil tussen een sweater, pullover, hoodie en trui

Wat is een sweater?

Een sweater word vaak alleen gedragen zonder iets eronder. Daar is de sweater dan ook in de meeste gevallen dik en warm genoeg voor. Vaak worden sweaters gemaakt van 100% katoen, wat het comfortabel en zacht maakt, en daardoor fijn om te dragen.

Wat is een hoodie?

In principe is een hoodie hetzelfde als een sweater, maar dan met capuchon. Een hoodie word meer casual gedragen dan een sweater of pullover. Ook kan de capuchon zorgen voor meer warmte als je deze draagt. De hoodie, onze favoriet, wordt vaak informeel gedragen.

Yadero-Herenmode-Hoodie-Artikel-Afbeelding-1

Wat is een pullover?

Een pullover, in tegenstelling tot de sweater, draag je nooit alleen. Eigenlijk zegt de naam het ook al. De pullover word meestal gecombineerd met een blouse, wat je natuurlijk draagt als je wat formeler gekleed gaat.

En wat is dan een trui?

Eigenlijk is trui een verzamelnaam voor de sweaters, hoodies en pullovers. Als je opzoek gaat naar een trui is het makkelijk om te weten waarvoor je hem nodig hebt. Ga je wat netter gekleed dan pak je een pullover of een sweater. Ga je lekker casual is een hoodie perfect!

Vond je dit een interessant artikel?

Vergeet dan niet onze Facebook pagina een like te geven. Hierop posten wij nieuwtjes, tips en onze nieuwe collecties.

Jouw sweater of hoodie bestellen bij Yadero

Bestel bij Yadero gemakkelijk en veilig een van onze truien, vind jouw perfecte maat door gebruik te maken van onze uitgebreide maattabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *