Yadero Herenmode Voordelen online betalen met PayPal
Uncategorized

Voordelen online betalen met PayPal

Yadero-herenmode-voordelen-online-betalen-paypal

Voordelen online betalen met PayPal

Betaal jij wel eens online met PayPal of ben jij van plan PayPal te gebruiken? Lees in dit artikel alle voordelen als je online doet betalen met PayPal!

Wat is PayPal?

PayPal is een wereldwijd betalingssysteem die het online betalen gemakkelijker voor je maakt. Als je een Paypal account hebt geopend, hoef je niet elke betaling alle betalingsgegevens in te voeren. PayPal word wereldwijd door ongeveer 250 miljoen mensen gebruikt om online te winkelen, en er kan in 25 verschillende valuta’s betaald worden. Je koppelt gemakkelijk je rekening aan je PayPal account, waarna je alleen hoeft in te loggen en op betalen te klikken.

Nooit meer zoeken naar je E-reader of scanner!

Aankoopbescherming

Als je voor PayPal kiest om de betaling af te ronden, heb je automatisch recht op de aankoopbescherming. Dit houd in dat als je online iets koopt en het artikel word niet geleverd, of als het artikel dat geleverd word niet het gene is dat je besteld hebt, betaald PayPal u het geld terug.

Stel, je bestelt een zwarte jeans met beschadigingen op de knieën, maar je krijgt een blauwe jeans zonder beschadigingen binnen. Dit zou altijd via de verkoper zelf geregeld moeten worden, maar als dat niet het geval is kun je PayPal hier van op de hoogte stellen en zorgen zij ervoor dat het geld netjes terug gestort word. Meer informatie over de Aankoopbescherming vind je op deze link.

Natuurlijk willen wij bij Yadero dat je tevreden bent met elke aankoop die je bij ons doet en zal dit niet voor komen, maar je hebt nog wel een ander voordeel.

Retourkosten vergoeding

Heb je een broek, shirt of sneakers besteld waar je toch niet helemaal tevreden over bent? De retourzending word vanuit Yadero helaas niet vergoed, maar als je via PayPal betaald kun je de retourkosten maximaal 12 keer per jaar! terugvragen.

  • Stuur het pakketje terug naar Yadero
  • Bewaar jouw verzendbewijs goed
  • Log in op je PayPal account en ga naar de transactie van de aankoop
  • Klik op “Dien een verzoek tot terugbetaling in” en volg de instructies van PayPal op

Zodra PayPal je verzoek heeft goedgekeurd, krijg je het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug op jouw rekening.

Meer informatie over de retourkosten vergoeding vind je op deze link.

Heb je nog vragen over het betalen met PayPal, of heb je moeite met het aanmaken van een account?

Neem contact met ons op via WhatsApp of bel naar 06-52734186.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *