Wasvoorschriften

De kleding die wij verkopen horen naar deze voorschriften gewassen te worden. Kleding lijdt het meest tijdens de was, dus wees zorgvuldig met hoe je de kleding wast. Door bepaalde handelingen niet op te volgen kan de garantie komen te vervallen, dit heeft te maken met verkleuring, verkrimpen of verlies van model.

Wassen op 30°C

Alle artikelen dienen op 30°C gewassen te worden. Als de kleding niet al te vies is dan is dit een prima manier om te wassen. De wasmiddel van tegenwoordig maakt al gemakkelijk schoon op deze graden en het scheelt ook nog qua energieverbruik van de wasmachine! Gebruik ook nooit teveel wasmiddel. Warmer dan 30°C wassen geeft de mogelijkheid dat de kleding gaat krimpen.

Was binnenstebuiten

Was al jouw kleding binnenstebuiten. Door dit te doen behoud de kleding de kleuren beter en kan de oplage minder slijten.

Stop de kleding niet in de droger

De droger is de grootste boosdoener voor kleding. De kleding zal sneller gaan slijten en door de warmte heeft de kleding hier ook een kans om te krimpen. Bij sommige kledingstukken is het zo dat door de droger het model eruit kan gaan, dit is op géén manier meer te herstellen.