Yadero-Herenkleding-zweetvlekken-uit-kleding-verwijderen
Uncategorized

Zweetvlekken uit kleding verwijderen

Zweetvlekken uit kleding verwijderen

De grootste reden waarom mensen witte kleding vermijden is omdat het zo besmettelijk is. Of dat nou komt van oksel zweet of een drankje, gele vlekken in je witte shirt verpesten het meteen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om gemakkelijk deze vieze zweetvlekken uit kleding te krijgen.

Yadero-Herenkleding-zweetvlekken-uit-kleding-verwijderen

1. Vlekverwijderende Wasmiddel

Dit werkt als de vlekken niet hardnekkig zijn. Gooi de kleding in de wasmachine samen met het wasmiddel die speciaal gemaakt is om zweetvlekken uit kleding te halen. Dit is de makkelijkste manier om van zweetvlekken af te komen. Let wel op dat wasmiddel kan bijten in je kleding. Gebruik weinig wasmiddel of doe dit alleen bij witte ondershirts.

2. Bleekmiddel

Dit word aangeraden om het alleen bij ondershirts te doen omdat het een vrij agressieve vorm is om de zweetvlekken uit kleding te verwijderen. Gooi een dopje bleekmiddel bij de wasmiddel en je witte was. Vermijd hierbij ALTIJD gekleurde kleding en kleding waarbij de labels aangeven dat het niet gebleekt mag worden. Dit kan je zien aan het driehoekje met een X erdoor.

Yadero-Herenkleding-gele vlekken uit witte shirt-DontBleach

3. Gebruik Biotex

Biotex is een natuurlijke poeder die diep in de vezels van de kleding gaat zitten. Dit werkt erg goed om gele zweetvlekken uit kleding te verwijderen zonder te hoeven bleken. Laat de Biotex goed in een bak of emmer water oplossen en dompel je kleding in het water. Laat het even inweken en doe het daarna in de wasmachine voor een normale wasbeurt. De zweetvlekken zouden dan helemaal uit je kleding moeten zijn! Je kan de Biotex bij bijvoorbeeld de Albert Heijn kopen.

Yadero-Herenkleding-gele vlekken uit witte shirt-BioTex

4. Gebruik azijn

Ook azijn kan goed werken voor het verwijderen van zweetvlekken uit kleding, de azijn zorgt er ook voor dat de shirts zachter aan voelen. Schenk witte gedestilleerde azijn, ongeveer 60 mL, in de wasmachine om de gele vlekken te verwijderen. Gebruik nooit azijn samen met bleekmiddel, dit kan een walm veroorzaken wat schadelijk is om in te ademen. Gebruik deze methode ook niet op kleding gemaakt van zijde.

5. Citroensappen

Wat ook goed kan werken om de zweetvlekken uit je kleding te verwijderen is citroensap. Gooi ongeveer 240 mL citroensap in de wasmachine samen met wasmiddel en draai een normale was. Je kleding kan een zachte citroengeur krijgen wat overigens erg fris ruikt!
Gebruik ook deze methode nooit op gekleurde shirts, de citroensap heeft een kans om een bleek-effect te geven.

Yadero-Herenkleding-gele vlekken uit witte shirt-citroensap

6. Witte tandpasta voor katoenen shirts

Voor katoenen kleding is het gebruiken van witte tandpasta een makkelijke manier om zweetvlekken uit je kleding te krijgen. Maak de kleding met de zweetvlekken eerst goed nat en gebruik een oude tandenborstel om een dun laagje tandpasta op de zweetvlekken aan te brengen. Schrob ongeveer een minuutje de tandpasta goed over de vlek en was het er daarna goed af.

Voor het beste resultaat gebruik je tandpasta die ook je tanden witter maken. Gebruik nooit tandpasta met kleurstoffen erin, dit kan er voor zorgen dat je er meer vlekken bij krijgt.

Yadero-Herenkleding-gele vlekken uit witte shirt-Tandpasta

Jouw witte shirt bij Yadero bestellen

Vind jouw perfecte maat door gebruik te maken van onze uitgebreide maattabellen. Al onze kleding wordt uitgekozen op basis van kwaliteit, uitstraling en comfort.

One thought on “Zweetvlekken uit kleding verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *